štvrtok 11. októbra 2012

Lover Boys from CHARLIE STRAIGHT



3.11.2012 jediný klubový koncert Charlie Straight na Slovensku v Ateliéry Babylon v Bratislave!!! 

Charlie Straight sú česká brit-popová kapela, ktorá nie je na hudobnej scéne žiadny nováčik. Server Bandzone.cz ich objavil už v roku 2007 a sú veľmi obľúbenou hudobnou formáciou, a to najmä 
medzi mladými ľuďmi nielen v Čechách. Za sebou majú koncerty vo FrancúzskuBruseli a Londýne.  Dokonca bol o nich napísaný článok v britských novinách The Guardian. 

Takže na predstavenie, ak ich náhodou ešte nepoznáte - frontman kapely je Albert Černý (spevák, gitara), Michal Šupák (klavír, vokály), Johnny Cienciala (basa) a Pevel Pich (bicie). Vydali už dva výborné albumy. V roku 2009 album s názvom She´s Good Swimmer, za ktorý dostali niekoľko renomovaných ocenení. Druhý album, ktorý začali nahrávať minulý rok v novembri má názov Someone With a Slow HeartBeat. Ten je rovnako veľmi kvalitný, či už pre hudbu, texty alebo celkový prejav, oba naozaj stoja za vypočutie! Charlie Straight nie sú len tak pre nič vyhľadávanou kapelou, dva roky po sebe získali cenu MTV European Music Award, v kategórii Best Czech/ Slovak Act. Pre mňa obľúbený klip, ku skladbe School Beauty Queen získal ocenenia tiež. Natáčal sa v New Yorku a o choreografiu sa postaral sám Yemi-vychytený český choreograf, ktorý pre zaujímavosť robil aj pre Kanyeho Westa.

Určite ste si všimli ich štýl obliekania, ktorý je veľmi jednoduchý, ale príjemný a nenútený. Ach,ak by si tak viacero mužov od nich vzalo príklad :). Albert je jednoducho miláčik fanúšičiek a vyžaruje z neho veľká charizma. Ako som sa v jednom rozhovore o móde s ním dočítala, tak rád nakupuje veci od značiek  WranglerZaraTopshop a Drykorn. Ak sa Vám náhodou k Albertovi podarí dostať bližšie, môžete ucítiť jeho vôňu od Valentina. So stylingom vo videoklipoch a na TV vystúpeniach im pomáha Dušan Bebčák, v civile sa chalani zo skupiny obliekajú radi sami. 


Samotný Albert povedal:

„Módou bych chtěl jen zdůraznit myšlenku nebo pocit, který je v hudbě Charlie Straight.“












Charlie Straight - Someone With A Slow Heartbeat [official video]

  ***NOVÝ VIDEOKLIP je úžasný, o pesničke nehovoriac.

 

Charlie Straight, Atelier Babylon, Bratislava, 03.11.2012  
    
Online predpredaj vstupeniek:  
www.charliestraight.sk alebo v predajni Dr. Horák na Medenej ul.      

Zdroje: marieclaire.cz, charliestraight.com,  Photo: Kateřina Kvardová, Eva Klimeková

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

THANK YOU for all the comments and POSITIVE feedback!